top of page

PLAATSING EN HERSTELLING VAN DAKGOTEN EN REGENPIJPEN DOOR GERY VAN ESBROECK UIT ELVERSELE (TEMSE)

Zijn uw dakgoten aan vervanging toe? Contacteer Gery Van Esbroeck uit Elversele in Oost-Vlaanderen.

ELK DAK VRAAGT DEGELIJK ZINKWERK

Een dak is pas tiptop in orde als het waterdicht is. Het is dan ook belangrijk om de vlotte afwatering van het regenwater te verzekeren. En dat is de functie van de dakgoten en afvoerbuizen. Bij Gery Van Esbroeck zit u gebeiteld voor de afwerking van het zinkwerk van uw dak. U heeft de keuze tussen zinken en kunstofdakgoten, tussen ronde en vierkante dakgoten. Voor de dakgoten in pvc werk ik met de kwalitatieve producten van het merk Eslon. Ik zorg voor de zorgvuldige uitkleding en plaatsing van uw dakgoten en regenpijpen zodat het hemelwater vlot afgevoerd wordt naar de riolering of uw regenput. Naast de plaatsing van nieuwe dakgoten kunt u bij mij ook terecht voor de herstelling van uw dakgoten.

Gery Esbroeck dakgoten
Gery Esbroeck dakgoten

TEN DIENSTE VAN PARTICULIEREN EN PROFESSIONELEN

Ik ben al 35 jaar actief in dakwerken en tel zowel particulieren als professionelen onder mijn klanten. U kunt een beroep op mij doen voor al uw nieuwbouwprojecten maar ik sta u ook bij in het geval van verbouwingswerken. Wat ook de opdracht is, klein of groot, ik stel alles in het werk om elke kant de beste services te bieden. En dat houdt in: de professionele uitvoering van uw vraag met een verzorgde afwerking tegen een eerlijke prijs.

WOONT U IN DE OMGEVING VAN TEMSE, HAMME, BEVEREN, LOKEREN, DENDERMONDE, STEKENE, KRUIBEKE, WAASMUNSTER, SINT-NIKLAAS, ZWIJNDRECHT, ZELE, BERLARE OF LEBBEKE? EN BENT U OP ZOEK NAAR EEN BETROUWBARE PARTIJ VOOR UW DAKWERKEN?

Gery Van Esbroeck

NEEM DAN CONTACT OP MET GERY VAN ESBROECK OM UW PROJECT TE BESPREKEN.

Ik bezorg u graag een gratis offerte!

bottom of page