top of page

GERY VAN ESBROECK UIT ELVERSELE (TEMSE): DÉ SPECIALIST IN EPDM-DAKRUBBER VOOR PLATTE DAKEN

Op zoek naar een vakman in EPDM-dakbedekking? Vraag een gratis offerte aan Gery Van Esbroeck uit Temse.

GROTE EXPERTISE IN DE BEKLEDING VAN PLATTE DAKEN

Platte daken bekleden en uitwerken is een secuur werk dat heel wat vaardigheid vergt. Het moet foutloos gebeuren om een maximale waterdichtheid te garanderen. Dakdekkersbedrijf Gery Van Esbroeck doet het volgens de regels van de kunst! Ik leg al 35 jaar EPDM-dakrubber op kleine en grote daken. Want ik werk voor privé eigenaars die hun woning of garage met een plat dak willen laten afwerken. Maar ook bedrijfsleiders, winkeluitbaters of garagisten kunnen bij mij terecht. 

Ik neem namelijk de EPDM dakbedekking voor mijn rekening van loodsen, winkelpanden, toonzalen tot 100 m2. U vindt me aan het werk op nieuwbouwwerven en bij verbouwingen in de zeer ruime omgeving van Temse. Dus ook in Berlare, Beveren, Dendermonde, Hamme, Kruibeke, Lebbeke, Lokeren, Sint-Niklaas, Stekene, Waasmunster, Zele en zelfs in Zwijndrecht in de provincie Antwerpen.

Gery Esbroeck EPDM
Gery Esbroeck EPDM

FIRESTONE EPDM, DUURZAAM EN BRANDVEILIG

Voor de aanleg van uw plat dak werk ik alleen met de modernste technieken en materialen. En dat is voor mij ontegensprekelijk EPDM van Firestone! Het is een product met een uitzonderlijke kwaliteit en veel voordelen. Het laat zich snel leggen, is uv- en ozonbestendig en bovendien brandveilig. Firestone EPDM is zo kwaliteitsvol dat u een garantie van 30 jaar op de waterdichtheid krijgt. En dat kan tellen, niet?

Ik zorg voor de naadloze plaatsing van EPDM op uw plat dak. Ik werk de dakbekleding uiterst nauwkeurig en met oog voor detail uit. Want daar komt het bij een plat dak op aan: het volledig dakoppervlak moet tot in het kleinste hoekje afgewerkt worden. Ik besteed dus veel aandacht aan die hoeken en ook aan de dakrand. EPDM kan na het leggen bedekt worden met ballast (kiezel, keien, tegels …) of het kan op de onderlaag verlijmd worden.

VOOR DE WERKEN BESPREEK IK MET U WAT DE BESTE OPLOSSING VOOR UW DAK IS. 

En ik bezorg u een gratis offerte. Zo weet u duidelijk waaraan en waaraf.

Gery Van Esbroeck

MEER WETEN OVER EPDM VOOR UW PLAT DAK?

Contacteer Gery Van Esbroeck via het contactformulier op deze website voor een afspraak en een offerte.

bottom of page